WOOCOMMERCE WEBSHOP

Design og opstætning af WooCommerce Webshop med dit unike design.

MOBILVENLIGT DESIGN

LET REDIGERBART

PLUGINS MEDFØLGER

SEO OPTIMERET

HURTIG INDLÆSNINGSTID

SIKKERT OG MED BACKUP

WEBSHOP EKSEMPLER

Brand bevidsthed

East of Africa har et skarpt design med hoved fokus på selve virksomhedens identitet. Siderne har ofte flere calls-to-action for at den besøgende kommer godt rundt i shoppen. Kategori sidernes header har et stort logo og navigations menu, som scroller med headeren. Siderne har søgefunktioner og valg af kategori. Produktsiderne viser varen i to kolonner. Layoutet er essentielt simpelt, og foreslår tilhørende produkter.

Magasin inspireret

Sweet Cecilys fremviser store udvalg af kategorier, med en multi-kolonne opsætning, som minder om et magasin layout. Baggrunden viser virksomhedens logo. Kategorisiderne indeholder samme baggrundsmønster, og fremviser produkterne i fire kolonner. Kategorisiderne har WooCommerce widgets i sidepanelet, som er stylet til for at matche produkterne. Produktsiderne er sat op med sidepanelet tilføjet social deling knapper, og relaterede produkter.

Billedcollage

One Lead Designs fremviser produkt billeder i en fuld-bredde slider, med en shop CTA efterfulgt med sektionen for bedst sælgende varer. På produktsiden er varerne synlige forskudt med headeren. Produktbillederne fremvises med en baggrunds skygge på alle billeder. Teksten er stylet for at matche det grafiske udtryk på siden, og indeholder links til andre produkter den besøgende kunne være interesseret i.

Fuld Billede Slider

The Bro Basket viser en fuld skærms header med shop CTA, og sektionen med kategorier bruger billeder med overlægs farve. En anden sektion viser udpluk af varesortimentet. Disse sektioner inkluderer ydelser i 3D kort. Dem på længere afstand er lavet uklare. Beskrivelserne af produkterne er gjort med en fuld-bredde video eller unikke træk. Disse inkluderer også relaterede produkter. Billederne på siden vægter meget.

Niche Shop

Natural Care Shop er en niche butik designet med billeder der linker ind til kategorivalg. Farvevalget bruges som appel til de besøgende og kategorisiderne inkluderer WooCommerce sidepanel og CTA i footeren. Produkter fremvises med større billeder. Produktsiderne er stylet med ikoner og de komplimenterende produkter fremvises i en widget med CTA.

Enkelt Elegant

APIS Australia er en fuldbredde shop med CTA i header og kategorivalg sektion som viser flere produkter i hvert billede. Shop siden bruger samme baggrund bag shop modulet. Produkterne er viste med skygge effekt. Produktsiderne er enkle men samtidig bærer tekst styling, som matcher de relaterede produkter og sidens helhedsfornemmelse.

Produktkategorier

Lahlay viser en fuld skærm slider med CTA’s for flere produkter, og inkluderer en mega-menu, som gemmes ved nedrulning på siden. Adskillige sektioner på hjemmesiden fremviser produkt eksempler med store billeder og skyggeeffekt. Kategorisider viser mange billeder og information i stylede harmonika sektioner. Produkterne fremvises i pop-ups, og der er gjort meget ud af kategorierne og produktsiderne generelt. 

Store billeder

Lecoa her en fuld skærms header med shop CTA, efterfulgt af en sektion med store billeder, som linker ind til kategorier. Sektionerne inkluderer kategori titler, og kategori siderne fremviser varerne i en fuld skærms billede. Den næste sektion viser produkteksempler efterfulgt af shop modul med store billeder, og der er stylet med ‘hover’ animation. Produktbillederne er har også fået en hjerte ikon, som giver mulighed for at gemme produkter som favoritter.

Header i bevægelse

The Scruffy Gentleman kommer med et søgefelt lige under headeren, hvorefter et fuldbredde baggrundsbillede bruger paralax. Fremhævede billeder overlapper den næste sektion, og derefter kommer sektion med CTA’s i paralax efterfulgt de nyeste varer i shoppen. Shopsiden følger samme design mønster med WooCommerce sidepanel. Produkt sider fremvises i fuldbredde og store billeder.

Shopmodul styling

Veez inkluderer et shopmodul som bevares på skærmen imens du ruller ned på siden. Hjemmesiden viser kategorier med billeder som links, der er stylede med overlappende text og kasser. Kategori sider viser et billede og titel som introducerer sektionerne, efterfulgt shop modul og knap for afsløre mere. Produkt siderne har interessant styling og giver et originalt særpræg. Produkterne fremvises med mange store billeder i adskillige kolonner. En anden sektion viser produkter fra den givne kategori.

Shop

Coco Cuscino præsenterer sig ved en fuld skærms slider med shop CTA ind til de givne kategorier fra menuerne og top header sektion. Nedrulning viser en slider med de nyeste produkter, med sektion titel på venstre side. En anden sektion inkluderer CTA til forskellige andre kategorier. Kategori siderne og produkt siderne er enkle i design og har border, knapper og tekst styling, og en stylet footer. 

Skriv til os og bliv ringet op i løbet af en hverdag.

Kontakt information 

Klingseyvej 15B, 2720 Copenhagen, Vanløse

info@mediatron.dk

Tlf.: 3112 0078

}

Kontakt os i tidsrummet

Mandag - Torsdag:
08:30 – 16.30

Fredag: 08:00 – 16.00

Bankforbindelse Danske Bank A/S

Reg. nr. 3409
Kontonr. 13235295

Hjem

Tilbud

Ring