Google Shopping

Dine varer og tilbud vises i søgeresultaterne

Produkt annoncering med Google Shopping

Når brugere søger online efter konkrete produkter kan virksomheder få stor fordel med målrettede annoncer. Det er vigtigt at titel på produkter i din webshop står rigtig, og at varebeskrivelsen matcher brugeres søgeinteresse på nettet.

Derudover er der en række faktorer som spiller med, for at netop dine produkter viser i toppen. Sammen med vores specialist, kan du beregne værdien, hver ny kunde giver din forretning. Og fastsætte dit daglige budget alt efter hvad det koster at skabe et salg.

Dynamiske annoncer

Du kan annoncere udvalgte produkter eller hele din portefølje, samtidig med at der tages hensyn til din lagerbeholdning. Din webshop sætter op i Google Shopping og lagerstatus rapporteres automatisk.

Købeklare brugere

De brugere som kommer ind på din hjemmeside ved brug af Google Shopping annoncer, er købeklare kunde emner. Annoncerne har allerede givet kunden den vigtigste information, som produktnavn, specifikation, billede, og pris.

Økonomi & ROAS

Du betaler kun for klik på din annonce og derved relevante besøgende. Produkterne fra din webshop bliver vist øverst i Google søgeresultaterne og din webshop er altid synlig når brugere søger efter dine produkter.

Google Ads Annoncering

 

Fra søgning og det allerførste klik følger vi den udkårnes købsproces hele vejen til banken.

Google Ads Management

Du kan blive synlig på f.eks produkter, ydelser eller din virksomheds navn. Vi målretter annoncerne efter det du vil sælge mere af, med fokus på en rentabel strategi.

Statistik og Konverteringer

Vi fokuserer på den som virker og sørger derfor for, at din hjemmside og marketings værktøjerne, taler samme sprog. Så ved du hvad dine kunder søger på, og hvad generer omsætning.

Rapportering og Strategi

Vi arbejder løbende med forbedringer ud fra analyser og din månedrapport. Der kan du se, at vi fokuserer på de parametre, som giver højseste værdi.

Mere om Google Ads

Google
AdWords

Google
Display

Google
Shopping

Google Remarketing

Seneste succes cases

Tapas Amor

Webshop

+134%

ROAS 213% | VÆKST 216% | PROFIT 234%

rent.fo

Webshop

+89%

ROAS 213% | VÆKST 144% | VÆRDI 134%

NESS Aps

LEADS

+101%

ROAS 250% | VÆKST 201% | OMS+200%

Skriv til os og bliv ringet op i løbet af en hverdag.

Kontakt information 

Klingseyvej 15B, 2720 Copenhagen, Vanløse

info@mediatron.dk

Tlf.: 3112 0078

}

Kontakt os i tidsrummet

Mandag - Torsdag:
08:30 – 16.30

Fredag: 08:00 – 16.00

Bankforbindelse Danske Bank A/S

Reg. nr. 3409
Kontonr. 13235295

Hjem

Tilbud

Ring