Google Shopping

Dine varer og tilbud vises i søgeresultaterne

Produkt annoncering med Google Shopping

Når brugere søger online efter konkrete produkter kan virksomheder få stor fordel med målrettede annoncer. Det er vigtigt at titel på produkter i din webshop står rigtig, og at varebeskrivelsen matcher brugeres søgeinteresse på nettet.

Derudover er der en række faktorer som spiller med, for at netop dine produkter viser i toppen. Sammen med vores specialist, kan du beregne værdien, hver ny kunde giver din forretning. Og fastsætte dit daglige budget alt efter hvad det koster at skabe et salg.

Dynamiske annoncer

Du kan annoncere udvalgte produkter eller hele din portefølje, samtidig med at der tages hensyn til din lagerbeholdning. Din webshop sætter op i Google Shopping og lagerstatus rapporteres automatisk.

Købeklare brugere

De brugere som kommer ind på din hjemmeside ved brug af Google Shopping annoncer, er købeklare kunde emner. Annoncerne har allerede givet kunden den vigtigste information, som produktnavn, specifikation, billede, og pris.

Økonomi & ROAS

Du betaler kun for klik på din annonce og derved relevante besøgende. Produkterne fra din webshop bliver vist øverst i Google søgeresultaterne og din webshop er altid synlig når brugere søger efter dine produkter.

Skriv til os og bliv ringet op i løbet af en hverdag.

Kontakt information 

Klingseyvej 15B, 2720 Copenhagen, Vanløse

info@mediatron.dk

Tlf.: 3112 0078

}

Kontakt os i tidsrummet

Mandag - Torsdag:
08:30 – 16.30

Fredag: 08:00 – 16.00

Bankforbindelse Danske Bank A/S

Reg. nr. 3409
Kontonr. 13235295

Hjem

Tilbud

Ring