ONLINE MARKETING

Bliv set og tiltræk kunder på online medier og få flere kunder

ONLINE SYNLIGHED

MARKETING STRATEGI

KUNDE HENVENDELSER

PRODUKTION

DEDIKERET TEAM

FAST KONSULENT

Hvordan virker det?

 

Vi arbejder ihærdig for, at dit budskab kommer ud, der hvor potentielle kunder befindes sig. Interessebaseret Marketing, som vi arbejder ud fra, hjælper med at få det meste ud af dit marketingbudget, og ikke at ramme ved siden af.

Det er muligt at komme igang med annoncering på egen hånd, men når der kigges i dybden, er der mange muligheder og fald grupper. De mere avancerede værktøjer kræver erfaring og systematisk bearbejdning af data. Derfor tilbyder vi en effektiv løsning hvor vi håndterer alt det tekniske bagom, så du kan fokusere på kerneværdien. Med en fast tilknyttet marketing konsulent, får du dertil sparring og vidensdeling uden beregning.

Målrettet og målbar annoncering

Hos Mediatron er vi specialister i at frembringe dit budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt. På det rigtige sted, der hvor potentielle kunder befindes sig. Dette kalder vi for Interessebaseret Marketing.

Mød de søgende på nettet

Langt de fleste søger efter inspiration og konkrete løsninger på nettet. Dette giver muligheden for at præsentere virksomheders løsningsforslag og ydelser, når det er mest relevant for potentielle kunder.

Tilpasset din forretning

Vores eksperter ved de skal lytte til dine behov og sætte sig ind i strategimålene for din forretning. Derfor tilpasser vi os dine behov og  holder månedlige status møder med strategi opfølgning.

Hvilke muligheder er i Google annoncering?

 

Hos Google er der flere muligheder for annoncering, som alle i udgangspunktet målrettes  brugeres viste interesse. De har et stort netværk af hjemmesider med annoncer, og verdens mest anvendte søgemaskine.

Dertil har de en af verdens mest anvendte gratis e-mail klienter, og desuden har de i tillæg verdens største video platform. Ved at udnytte disse muligheder kan virksomheder af få nye kunder og at brande sin virksomhed med stor effekt.

Synlighed online

Her kan du blive mere synlig og gøre opmærksomt på din virksomheds brand og service. Har du en ydelse du ønsker at sælge mere af kan vi fokusere på denne.

Målrettet potentielle kunder

Annoncer vil blive målrettet de brugere, som har den højeste sandsynlighed for at blive  nye kunder. Der skal arbejdes løbende med at forbedre opg optimere dine kakmpagner, for at få det gode resultat.

Større udbytte

Ved at administrere din online marketing og budget sammen med specialister, kan du få mere ud af din investering og skabe bedre resultater. Samtidig med at din marketing tiden holdes opdateret.

Fordele ved Facebook Annoncering

 

Som en af de mest brugte sociale medier, giver Facebook også muligheden for målrettede annoncer. I gennemsnit bruger mennesker I Danmark omkring 45min om dagen på dette medie. Det giver mulighed for at ramme rigtig mange mennesker, i den ønskede målgruppe, som har højst sandsynlighed for at blive kunder.

Meta platformen tilbyder annoncer som fokuserer på nøje udvalgte målgrupper, og som befinder sig indenfor den ønskede demografi. Dertil kan kampagner målrettes dem, som allerede har vist relevant interesse forinden. Sammen lægger vi en strategi for hvordan vi laver annoncerne, og rammer din målgruppe. 

Målrettet annoncering

Annoncerne designes med hensigten at fange brugerens interesse, og lede dem til at foretage en købshandling. Det kan vi gøre ved at oprette skræddersyede annoncer, som f.eks. displayannoncer, videoannoncer, produktannoncer, og nyhedsartikler m.v..

Strategi og eksekvering

Du har ekspertise indenfor dit forretningsområde, og en viden vi kan få god nytte af.  Vi er eksperter i online marketing, og kan klare den praktiske og tekniske del.  Med kombinationen af ekspertise i begge felter, skaber vi interesse hos nye potentielle kunder, som får lyst til at henvende sig i din forretning.

Målbarhed og statistik

Du kan løbende følge med i status og se hvordan dine annoncer og kampagner performer. Dette gøres i en overskuelig app på din smartphone eller kontrolpanelet på Facebook med computer. Vi lægger kræfter i at følge med i data og at løbende optimere dine annoncer for at opnå den de bedste resultater.

Hvordan bruge vores ekspertise?

Vi er specialister i online marketing og holder fingeren på pulsen. I tæt samarbejde med de stærkeste annonceplatforme, har vi også vores egen faste kontaktperson, og teknisk support. Dette sikrer, at vi hele tiden kan videreudvikle på din marketing strategi.

Marketing i den digitale verden er hele tiden i udvikling, rent teknisk, og nye muligheder opstår jævnligt. Ekspertisen ligger derfor i blandt andet i teknisk kunnen og erfaring. Derudover skal vi sammen skabe det fangende budskab, som giver potentielle kunder lyst til at henvende sig.

Sammen rammer vi den ønskede modtager på det rigtige medie, og på det rigtige tidspunkt. Dette kalder vi for interessebaseret markedsføring, som er fundamentet, bag en vellykket kampagnestrategi.

Personlig konsulent

Med en fast rådgiver og sparringspartner får du fordele af bureauets kollektive viden, og en online strategi som passer dine virksomhedsmål.

Fuldt indblik i din marketing

Du får løbende rapportering og status på det udførte arbejde, da vi ønsker gennemsigtighed og kontinuerligt samarbejde. Således sikrer vi også at vi selv bistår vores partnere ved at bringe reel værdi.

Målbare resultater

Allerede fra start kan vi give en ret præcis prognose,  og forudse hvor mange besøgende en given annoncekampagne kan give.  Vi holder løbende kontakt, for at kunne tilpasse din marketing og komme med forlag til forbedringer.

Skriv til os og bliv ringet op i løbet af en hverdag.

Kontakt information 

Klingseyvej 15B, 2720 Copenhagen, Vanløse

info@mediatron.dk

Tlf.: 3112 0078

}

Kontakt os i tidsrummet

Mandag - Torsdag:
08:30 – 16.30

Fredag: 08:00 – 16.00

Bankforbindelse Danske Bank A/S

Reg. nr. 3409
Kontonr. 13235295

Hjem

Tilbud

Ring