Google Display Ads

Visuelle annoncer med stor volumen der kan målrettes

Visualitet med Google Display Ads

Display annoncer kan vises på millioner af hjemmesider og apps, samt i reklameindslag på videoer, m.v.. Vi kan målrette vores annoncer, så de kun kommer på dine foretrukne medier og prioriterede hjemmesider. Det er samtidig mulighed at gå efter mere nøje udvalgte demografiske og interessebaserede målsætninger, som mange glemmer at benytte sig af.

Vi er dertil gode til at udelukke visninger på forkerte medier, som kun trækker kroner ud af dit budget. Derfor kan du få rigtig mange visninger til billige penge, også for din ønskede målgruppe.

Selektive visninger

Dine annoncer kan tiltrække opmærksomhed på foretrukne medier, som dba.dk, eb.dk, bt.dk med flere. Ved brug af mere avancerede værktøjer kan vi udelukke uønsket trafik og kliks, og målrette annoncerne, så de rammer dit segment.

Stor volumen

Ved at opsætte det rigtige publikum for visninger af dine annoncer kan vi skaffe rigtig mange visninger og en lav klikpris. Vi kan målrette dine annoncer ud fra bl.a. målgruppers geografi, alder, køn og interesser.

Kundehenvendelser

Slutresultatet bliver rutinemæssigt estimeret og du har mulighed at følge med i hele processen. Den nye online trafik giver flere kundehenvendelser og hjemmesidebesøg.

Skriv til os og bliv ringet op i løbet af en hverdag.

Kontakt information 

Klingseyvej 15B, 2720 Copenhagen, Vanløse

info@mediatron.dk

Tlf.: 3112 0078

}

Kontakt os i tidsrummet

Mandag - Torsdag:
08:30 – 16.30

Fredag: 08:00 – 16.00

Bankforbindelse Danske Bank A/S

Reg. nr. 3409
Kontonr. 13235295

Hjem

Tilbud

Ring