Google Display Ads

Visuelle annoncer med stor volumen der kan målrettes

Visualitet med Google Display Ads

Display annoncer kan vises på millioner af hjemmesider og apps, samt i reklameindslag på videoer, m.v.. Vi kan målrette vores annoncer, så de kun kommer på dine foretrukne medier og prioriterede hjemmesider. Det er samtidig mulighed at gå efter mere nøje udvalgte demografiske og interessebaserede målsætninger, som mange glemmer at benytte sig af.

Vi er dertil gode til at udelukke visninger på forkerte medier, som kun trækker kroner ud af dit budget. Derfor kan du få rigtig mange visninger til billige penge, også for din ønskede målgruppe.

Selektive visninger

Dine annoncer kan tiltrække opmærksomhed på foretrukne medier, som dba.dk, eb.dk, bt.dk med flere. Ved brug af mere avancerede værktøjer kan vi udelukke uønsket trafik og kliks, og målrette annoncerne, så de rammer dit segment.

Stor volumen

Ved at opsætte det rigtige publikum for visninger af dine annoncer kan vi skaffe rigtig mange visninger og en lav klikpris. Vi kan målrette dine annoncer ud fra bl.a. målgruppers geografi, alder, køn og interesser.

Kundehenvendelser

Slutresultatet bliver rutinemæssigt estimeret og du har mulighed at følge med i hele processen. Den nye online trafik giver flere kundehenvendelser og hjemmesidebesøg.

Google Ads Annoncering

 

Fra søgning og det allerførste klik følger vi den udkårnes købsproces hele vejen til banken.

Google Ads Management

Du kan blive synlig på f.eks produkter, ydelser eller din virksomheds navn. Vi målretter annoncerne efter det du vil sælge mere af, med fokus på en rentabel strategi.

Statistik og Konverteringer

Vi fokuserer på den som virker og sørger derfor for, at din hjemmside og marketings værktøjerne, taler samme sprog. Så ved du hvad dine kunder søger på, og hvad generer omsætning.

Rapportering og Strategi

Vi arbejder løbende med forbedringer ud fra analyser og din månedrapport. Der kan du se, at vi fokuserer på de parametre, som giver højseste værdi.

Mere om Google Ads

Google
AdWords

Google
Display

Google
Shopping

Google Remarketing

Seneste succes cases

Tapas Amor

Webshop

+134%

ROAS 213% | VÆKST 216% | PROFIT 234%

rent.fo

Webshop

+89%

ROAS 213% | VÆKST 144% | VÆRDI 134%

NESS Aps

LEADS

+101%

ROAS 250% | VÆKST 201% | OMS+200%

Skriv til os og bliv ringet op i løbet af en hverdag.

Kontakt information 

Klingseyvej 15B, 2720 Copenhagen, Vanløse

info@mediatron.dk

Tlf.: 3112 0078

}

Kontakt os i tidsrummet

Mandag - Torsdag:
08:30 – 16.30

Fredag: 08:00 – 16.00

Bankforbindelse Danske Bank A/S

Reg. nr. 3409
Kontonr. 13235295

Hjem

Tilbud

Ring