Google AdWords

Få direkte henvendelser som relaterer til dine produkter og service

Search Marketing med Google AdWords

 

Ved at gøre brug af Google AdWords kan du være i brugerens synsfelt når de søger efter produkter og løsninger på nettet. Det kan være helt konkrete afstemte definitioner eller mere generelle søgetermer, der aktiverer dine annoncer. Her er samtidig en af fordelene, at man inden lancering af en kampagne, kan estimere hvad udbyttet vil være for dentenkelte budget. 

Det er muligt at komme igang med annoncering på egen hånd, men når der kigges i dybden, er der mange muligheder og fald grupper. De mere avancerede værktøjer kræver erfaring og systematisk bearbejdning af data. Derfor tilbyder vi en effektiv løsning hvor vi håndterer alt det tekniske bagom, så du kan fokusere på kerneværdien. Med en fast tilknyttet marketing konsulent, får du dertil sparring og vidensdeling uden beregning.

Søgetermer

Vi laver en prognose baseret på eksisterende data for de udvalgte søgetermer. Derfra designer vi annoncer og tekster så de tiltrækker nye kunder i det udvalgte segment.

Optimering

Annoncer der har en bedre effekt vil blive opprioriteret og de andre fjernet. Der optimeres også løbende på eksisterende og nyoprettede annoncer.

Overblik

Slutresultatet bliver rutinemæssigt estimeret, og du har mulighed at følge med i hele processen. Den øgede online trafik giver flere kundehenvendelser og hjemmesidebesøg.

Skriv til os og bliv ringet op i løbet af en hverdag.

Kontakt information 

Klingseyvej 15B, 2720 Copenhagen, Vanløse

info@mediatron.dk

Tlf.: 3112 0078

}

Kontakt os i tidsrummet

Mandag - Torsdag:
08:30 – 16.30

Fredag: 08:00 – 16.00

Bankforbindelse Danske Bank A/S

Reg. nr. 3409
Kontonr. 13235295

Hjem

Tilbud

Ring