Google AdWords

Få direkte henvendelser som relaterer til dine produkter og service

Search Marketing med Google AdWords

 

Ved at gøre brug af Google AdWords kan du være i brugerens synsfelt når de søger efter produkter og løsninger på nettet. Det kan være helt konkrete afstemte definitioner eller mere generelle søgetermer, der aktiverer dine annoncer. Her er samtidig en af fordelene, at man inden lancering af en kampagne, kan estimere hvad udbyttet vil være for dentenkelte budget. 

Det er muligt at komme igang med annoncering på egen hånd, men når der kigges i dybden, er der mange muligheder og fald grupper. De mere avancerede værktøjer kræver erfaring og systematisk bearbejdning af data. Derfor tilbyder vi en effektiv løsning hvor vi håndterer alt det tekniske bagom, så du kan fokusere på kerneværdien. Med en fast tilknyttet marketing konsulent, får du dertil sparring og vidensdeling uden beregning.

Søgetermer

Vi laver en prognose baseret på eksisterende data for de udvalgte søgetermer. Derfra designer vi annoncer og tekster så de tiltrækker nye kunder i det udvalgte segment.

Optimering

Annoncer der har en bedre effekt vil blive opprioriteret og de andre fjernet. Der optimeres også løbende på eksisterende og nyoprettede annoncer.

Overblik

Slutresultatet bliver rutinemæssigt estimeret, og du har mulighed at følge med i hele processen. Den øgede online trafik giver flere kundehenvendelser og hjemmesidebesøg.

Google Ads Annoncering

 

Fra søgning og det allerførste klik følger vi den udkårnes købsproces hele vejen til banken.

Google Ads Management

Du kan blive synlig på f.eks produkter, ydelser eller din virksomheds navn. Vi målretter annoncerne efter det du vil sælge mere af, med fokus på en rentabel strategi.

Statistik og Konverteringer

Vi fokuserer på den som virker og sørger derfor for, at din hjemmside og marketings værktøjerne, taler samme sprog. Så ved du hvad dine kunder søger på, og hvad generer omsætning.

Rapportering og Strategi

Vi arbejder løbende med forbedringer ud fra analyser og din månedrapport. Der kan du se, at vi fokuserer på de parametre, som giver højseste værdi.

Mere om Google Ads

Google
AdWords

Google
Display

Google
Shopping

Google Remarketing

Seneste succes cases

Tapas Amor

Webshop

+134%

ROAS 213% | VÆKST 216% | PROFIT 234%

rent.fo

Webshop

+89%

ROAS 213% | VÆKST 144% | VÆRDI 134%

NESS Aps

LEADS

+101%

ROAS 250% | VÆKST 201% | OMS+200%

Skriv til os og bliv ringet op i løbet af en hverdag.

Kontakt information 

Klingseyvej 15B, 2720 Copenhagen, Vanløse

info@mediatron.dk

Tlf.: 3112 0078

}

Kontakt os i tidsrummet

Mandag - Torsdag:
08:30 – 16.30

Fredag: 08:00 – 16.00

Bankforbindelse Danske Bank A/S

Reg. nr. 3409
Kontonr. 13235295

Hjem

Tilbud

Ring